lørdag, januar 01, 2011

Godt nytt år!
Tenkte jeg ville vise dere nyttårsmenyen vi fikk hos min søster i går kveld.
Nå skal det sies at dette er hennes yrke, og det gjør det kanskje lettere å forstå hvordan hun kan greie å få det til, og makte med det, når hun har 10 gjester til bords.
Vi er heldige som blir invitert i slik selskap!

1. fransk gratinert løksuppe


2."vårrull knytte"
 3.Jordskokk og selleripure m/bacon,ørret og koriandermarinerte scampi
 4. Urte ruccola og smørdampet asparges med italiensk spekeskinke.
 5. Helstekt Hjortefilet m/rødvinsfløtesaus, wokede grønsaker og ovnsbakte poteter.
 6.Hvit sjokolademousse m/bringebærcoulis, friske bringebær, praline og krumkake.
Det smakte helt ufattelig nydelig og vi vet ikke helt hvordan vi skal "toppe" dette når det om et år er vår tur til å invitere til fest........

Håper alle min blogvenner får et fortreffelig år, kreativt eller ikke!

12 kommentarer:

Line sa...

Åh, fikk vann i munnen av den menyen.. :p
Godt nytt år til deg! :)

MonaV sa...

Å jøje meg for en flott meny....flinke Kari!!
Jeg er ikke i tvil om at dette smakte helt fortreffelig. Så moro det må være å få slik oppvartning:)

Godt nyttår Hilde...vi ses på mandag.

Mette sa...

Dette så bare helt himmelsk ut, og det smakte sikkert like himmelsk ! Det er ikke dagligdags med et slik herregårdsmåltid!

Godt Nytt År:)

Klem Mette

Pink lady sa...

Wow, for en Meny!!! Meny med stor M!!:-) Utrolig heldig familie som får nyte din søsters kokkekunnskaper:-)
Fin avslutning på 2010 og fin start på 2011!! Godt nytt år!!

klem Laila.

Heidi sa...

Godt Nytt År!
Wow for en flott meny, ser aldeles nydelig ut.
Klem:)

Marianne sa...

Åhhh, det hørtes da veldig godt ut!!!
Nyttårsklem til deg .-D

Merete/Scrappeguri sa...

Ååå det var en flott meny, heldig som får en slik servering.

Godt Nytt år til deg også!

bestevenn sa...

Det hørtes bare helt herlig ut. Kanskje hun har vanskelig for å toppe dine kort? Godt nytt år.

nergele's puslerier sa...

Godt nyttår

Så deilig dette så ut da, og skulle du få problemer med menyen kan jeg jo gi deg noen gode tips... jeg er jo kokk vettu....hehehehe

Husk det er det enkle som er det beste...

Knerten sa...

Det hørtes ut som en fantastsik flott meny, men du vet, er man proff, så er det snakk om å ha logistikken på plass. Har man det, er det nok ikke så vanskelig som det kan se ut som.
Du må for all del ikke prøve å toppe, konsentrer deg om det du kan, og lag det så godt og hyggelig som mulig, det blir alltid best :-) Lykke til !
Godt nytt 2011, forresten :-)

RitaK sa...

Wow! Skikkelig gourmetmat, nydelig anrettet og sikkert kjempegodt også. Her var det "bare" 3 retter, men slet lenge og vel på kjøkkenet for å få til det denne kokken her!

Hege sa...

Herremin for en fantastisk meny!!! Det så bare ufattelig godt ut, og smakte sikkert enda bedre!!!

Godt nytt år, Hilde! Vi ses en dag!

Klem Hege